Headquarter Krinkels

Breda, Netherlands

play YouTube video
+8
Lighting design

Beersnielsen lichtontwerpers

Architect

Paul de Ruiter Architects

Customer

Krinkels

Location

Breda, Netherlands

Photos

Nancy Carels

ProductsVarioLED™ Flex VENUS family IP67

The headquarters of the landscape building company Krinkels B.V. is a real gem. A lot of greenery and organic shapes have created a space that is both spectacular and fits perfectly into the landscape. The combination of the impressive wooden floor and the staircase is a characteristic part of the design by Paul de Ruiter Architects. Q-CAT Lighting helped highlight the design of the stairs and tree bench and highlight the lines. This is based on the lighting design by Beersnielsen's lighting designers. The flexible light lines from LED Linear™ under the handrail of the stairs create a subtle indirect light effect and also contribute to the safety aspect. The light line integrated into the tree bench releases this element and thus increases the dynamism of the room. VarioLED™ Flex PHOBOS Top View and Side View in 3,000 K and 3,300 K were used in several customer-specific lengths.

Read more

Location markerShow location on the map